VACATURE: PROJECTLEIDER

VACATURE: PROJECTLEIDER (HBO).

Forum architecten & planners is per direct op zoek naar een fulltime allround zelfstandig bouwkundige medewerker met kennis van zaken, om het team uit te breiden.
Als architectenbureau zijn wij betrokken bij een diversiteit aan projecten
in vooral Nederland en Duitsland, maar ook in enkele andere Europese landen.

Functieomschrijving
Als projectleider organiseer jij en kun je verschillende projecten tegelijkertijd beoordelen. Je stuurt projecten zelfstandig en integraal aan, vanaf de initiatieffase, via ontwerp en bouwvoorbereiding tot en met realisatie. Jij stemt de te verrichten werkzaamheden af met de interne organisatie en je bent verantwoordelijk voor het al dan niet in teamverband uitwerken van de deelopdrachten. Je bewaakt als projectleider de voortgang van de projecten, evenals de kwaliteit en communiceert met de verschillende externe partijen en de opdrachtgever. Jouw positie binnen de groep en binnen de markt verkrijg je op basis van vakkennis, overtuigingskracht en uitstraling.  

Functie-eisen
  HBO Bouwkunde
  minimaal 3 jaar ervaring met Revit
  ervaring met BIM is een pré
  uitgebreide kennis van het Bouwbesluit en relevante wet- & regelgeving
  positieve en motiverende stijl van communiceren
  initiatiefrijk, enthousiast en energiek
  gestructureerd en accuraat

Arbeidsvoorwaarden
Als projectleider krijg je een interessante en uitdagende werkplek binnen een team met zeer diverse en aansprekende opgaven. De organisatie biedt volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Het salaris is CAO conform afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 Sollicitatie
Je sollicitatiebrief met CV kun je bij voorkeur richten aan de directie t.a.v.  Louis de Jager,  louisdejager@forumarchitecten.nl